fönsterputs

Att putsa fönster är många gånger ett omfattande jobb och det finns många fördelar med att anlita en professionell städfirma för ens fönsterputs, särskilt med tanke på det nya RUT-avdraget som gör det hela en betydligt billigare affär. Många har även problem med randiga rutor efter en hel dags slit. Anlita en städfirma för renare fönster snabbare.


När du lämnar en offertförfrågan tar vi kontakt med dig inom en arbetsdag. Vi skickar med en prisbild samt förslag på tid och dag. Du väljer sedan i lugn och ro den vad som passar bäst för dig. Busenkelt och helt kostnadsfritt!

Intresserad av fönsterputs?

Vad ingår i fönsterputs?

Du uppger hur många fönster det rör sig om när du kontaktar oss via formuläret. Vi vill även veta vilken typ av fönster det handlar om (t.ex. dubbelsidiga, balkongfönster etc.). Vi skickar sedan ut någon i vår personal på en tid och ett datum som passar dig och där vädret tillåter. Vi putsar fönsterna invändigt och utvändigt så att de blir helt fläckfria.

FAQ fönsterputs

Vad kostar det med fönsterputs?

Vi ger vårt pris per sida, med viss variation beroende på vilken typ av fönster det rör sig om. Du kommer få vår prisbild och möjlighet att godkänna den innan vi tar betalt.


Hur funkar det med RUT-avdraget?

Fönsterputs räknas som en hushållsnära tjänst och gör dig berättigad till RUT-avdraget. Det innebär att du bara betalar 50% av arbetskostnaden. Vi sköter det administrativa så att du slipper.


Vad ska man tänka på innan en fönsterputs?

Se till att plocka borta blommor och prydnadssaker från fönsterna. Annars måste dyrbar fönsterputstid gå åt till att plocka undan.


Vem står för materialet?

Vi står för allt material, inklusive stege. Du behöver inte tänka på något.