Om oss

Hemstädning Skövde är en städfirma som erbjuder hemstädning och andra städtjänster till privatpersoner i Skövde med omnejd. Vi jobbar med kunder och medarbetare i fokus, något som vi tror bidragit till den kvalitet vår städning idag håller. Alla i vår personal jobbar med kollektivavtal och en lön som går att leva på. När vi städar tycker vi det är viktigt att utgå från kunden. Man vet bäst själv hur man vill ha det städat i sitt eget hem. Därför bygger vi städprotokoll tillsammans med er på era villkor.

Varför ska du välja Hemstädning skövde?

Schyssta villkor

Inom städbranschen är det idag tyvärr många som jobbar under dåliga och otrygga förutsättningar. Det vill vi ändra på! All vår personal jobbar med kollektivavtal och har en lön som de kan försörja sig på. Glada medarbetare leder till glada kunder!

fokus på hållbarhet

Vi på hemstädning Skövde har valt att sätta hållbarhet som ett av våra huvudfokus. Vi tar det steget längre än miljömärka kemikalier vilket kan ses som ett slags minimum för att kunna säga att man jobbar för miljön. Vi utbildar vår personal med ett hållbarhetstänk som bidrar till mindre slöseri av resurser. Vi jobbar också med schemat så att vi åker till samma kunder samtidigt för att minimera antalet resor. I centrala Skövde har vi valt att inte använda oss av bilar alls.

Prisvärd städhjälp som håller måttet

Vi satsar på en balans mellan kvalitet och pris. Ingen vill anlita någon snorbilligt för att komma hem till ett smutsigt hem samtidigt som man inte heller är intresserad av supernoggrann städhjälp som kostar skjortan. Baserat på vår tillväxt de senaste åren samt våra positiva kundomdömen verkar det som vi lyckats bra med vårt mål!